verzending binnen 5 - 7 werkdagen ♡ altijd leuk ingepakt ♡ gratis verzending v.a. €75,-

Het gezicht achter...

 

Het gezicht achter...


Hi, ik ben Daphne, het gezicht achter Dappere Snoet!

In augustus 2020 ben ik als hobby gestart met het maken van tassenhangers. Dit groeide al snel uit naar speenkoorden, haaraccessoires en meer! Een spontane route naar een toch altijd wel stiekeme droom... Het openen van mijn eigen webshop!

Bij een eigen webshop hoort natuurlijk ook een pakkende, maar persoonlijke naam. De naam Dappere Snoet is geïnspireerd door mijn oudste zoontje Gijs. Gijs is prematuur geboren en destijds gebruikte we vaak de zin 'klein maar dapper'. Aangezien dat 'klein' al niet meer helemaal op gaat kwam er een nieuwe bijnaam: Snoet! Dat dappere is er natuurlijk altijd ingebleven dus zo ontstond Dappere Snoet.
Inmiddels ben ik trotse moeder van twee knappe jongens, Gijs & Joep, 
mijn twee dappere snoetjes! 

Dappere Snoet staat voor persoonlijke service, aandacht en mogelijkheden. Heb je speciale wensen, ben je op zoek naar een bepaald product? Stuur mij gerust een berichtje en ik kijk samen met jou naar de mogelijkheden. 

Ben je nieuwsgierig geworden en vind je het leuk om meer over mij en Dappere Snoet te weten? Volg mij op Instagram @dapperesnoet. Ik neem je regelmatig mee in mijn dag en geef je een kijkje achter de schermen!

 

Liefs Daphne