verzending binnen 5 - 7 werkdagen ♡ altijd leuk ingepakt ♡ gratis verzending v.a. €75,-

Veiligheid en garantie

 

Veiligheid is voor Dappere Snoet van groot belang.  Op deze pagina kun je alles vinden over het veilig gebruiken van onze producten, zo kan je kleintje met veel plezier en op veilige wijze gebruik maken van onze producten.  Hoewel er veel waarschuwingen op deze pagina te vinden zijn laat u zich hier vooral niet door af schrikken. Alle producten worden met uiterste zorgvuldigheid in elkaar gezet. 

De siliconen kralen die worden gebruikt door Dappere Snoet zijn 100% vrij van BPA, PVC, lood en andere weekmakers en er wordt gebruik gemaakt van onbewerkt hout.  Hoewel alle producten met grote zorgvuldigheid in elkaar worden gezet kan uiteraard alles kapot. Kijk daarom na ieder gebruik de producten na op eventuele beschadigingen. Indien het product is beschadigd raden wij aan het niet meer te gebruiken. 

Het advies vanuit Dappere Snoet is om kinderen niet zonder toezicht te laten spelen met bijtspeelgoed. Geef daarom nooit een speenkoord en/of bijtring mee naar bed. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruiken van onze producten en de veiligheid van uw kind. Dappere Snoet is niet verantwoordelijk te stellen voor eventuele schade.

Speenkoorden

  • Let er op dat het speenkoord altijd vast zit aan kleding/kinderwagen/maxi-cosi.
  • Geef een speenkoord niet mee naar bed. 
  • De knopen in het speenkoord zitten er voor de veiligheid, haal deze er dan ook niet uit.
  • Een speenkoord is geen speelgoed. Uiteraard kan je kindje dit in zijn haar/mond stoppen, maar probeer dit zoveel mogelijk te voorkomen voor het behoud en de veiligheid van het product.
  • Alle speenkoorden hebben een maximale lengte van 22 centimeter exclusief de clip.

 

Bijtringen

In de meeste bijtringen wordt gebruik gemaakt van onbewerkt beukenhout. Beschadigingen aan de bijtring kunnen splintervorming veroorzaken, daarom raden wij aan bij beschadiging het product niet meer te gebruiken. Zijn overige kralen beschadigd of wordt het Satijnkoord waarmee de ring is bevestigt? Dan raden wij u aan het product niet meer te gebruiken. 

 

Onderhoud

De producten die handgemaakt worden door Dappere Snoet kunt u schoonmaken met een licht vochtige doek. Houd het product niet volledig in het water in verband met het zacht worden en het werken van het hout, hierdoor kunnen beschadigingen ontstaan. Het is dan ook niet mogelijk om de producten uit te koken.

 

Garantie

 

Heeft een product een mankement? Neem dan zeker even contact met ons op. Samen kijken we naar een passende oplossing. 

Wettelijk gezien bent u verplicht binnen twee maanden na een eventueel gebrek contact met ons op te nemen. Indien het gebrek binnen de garantie valt zullen wij het product kosteloos vervangen of repareren. Indien het product binnen 6 maanden mankementen vertoont kunt u kosteloos gebruik maken van de eventuele reparatieservice. Valt de schade buiten de garantieperiode kunt u op eigen kosten gebruik maken van onze service. Let op! Wij repareren géén producten die zijn gekocht bij een andere leverancier en/of webwinkel. 

Toezenden van een product met een defect is altijd voor rekening van de klant, het terugzenden na de reparatie nemen wij voor onze rekening.  Het toezenden van uw retour valt onder uw eigen risico. Om deze reden raden wij u aan het artikel dan ook met Track en Trace code retour te zenden.

Heeft u schade of wilt u iets melden over uw product dan kan dit naar info@dapperesnoet.nl